Spring til indhold

Løsninger

Proces-Konsulenten har valgt at tilbyde en række forskellige løsninger, der kan køre enkeltvis eller i kombination af hinanden.

Klassisk timepris

Dette er på den lange bane den dyreste løsning, men giver mening i forbindelse med mindre opgaver eller i kombination med en af de øvrige løsninger. Når den klassiske timepris kombineres med en af de øvrige løsninger, vil timeprisen blive reduceret.

Dagsprisløsninger

Dagsprisløsningen er i langt de fleste tilfælde det billigste og mest fleksible valg. Dagsprisløsninger kan indgåes, når der er tale om forløb af minimum 2 måneders varighed, hvor man vælger at købe x antal dage om ugen. En dag er defineret som 8 timer. Ekstra timer tilkøbes til samme reducerede pris.

Pakkeløsninger

Proces-Konsulenten har valgt at udbyde standard pakkeløsningsforløb på centrale områder. Det er en løsning, der i de fleste tilfælde både bliver tilbudt som fastprisløsning og på timepris. Pakkeløsningerne giver mulighed for at kende totalomkostningen for et forløb på forhånd, ligesom det vil være muligt at til- og fravælge pakker i et forløb, hvis man som kunde selv ønsker at løse den del af opgaven.

Proces-Konsulenten udarbejder løbende nye pakkeserier, som alle kan ses her